Fenerbahçe Ofsayt Çizgisi / Fenerbahce Nin Ilk Golu Ofsayt Mi Canli Yayinda Cizgi Niye Yok : ► ahmetkonanciletisim@gmail.com #ahmetkonanç #fenerbahçe #spor #fb #futbol.

Fenerbahçe Ofsayt Çizgisi / Fenerbahce Nin Ilk Golu Ofsayt Mi Canli Yayinda Cizgi Niye Yok : ► ahmetkonanciletisim@gmail.com #ahmetkonanç #fenerbahçe #spor #fb #futbol.. Bugüne kadar hakemle ilgili var'la ilgili hiç konuşmadım. İspanyollar, fenerbahçe maçındaki ofsayt çizgisiyle dalga geçti. Ofsayt kararı verilen pozisyonunla ilgili çekilen yamuk çizgi, tartışmalara neden olmuştu. Fenerbahçe'nin evinde gençlerbirliği ile oynadığı mücadelede ankara ekibinin attığı gol var'da incelendi ve ofsayt olmadığı tespit edildi. Ya bu çizgi ofsayt çıkmasaydı… nazım, topa vurmuş.

İspanyollar, fenerbahçe maçındaki ofsayt çizgisiyle dalga geçti. Ya bu çizgi ofsayt çıkmasaydı… nazım, topa vurmuş. Fenerbahçe cephesi maçtan sonra ofsayt çizgisinin doğru çizilmediğini iddia ederek kararın yanlış olduğuna kameralar ile çekim ve ölçüm yapılan gol çizgisi teknolojisi olduğunu vurgulamak isteriz. Var'dan gelen görüntü izleyenleri şoke etmişti. Fenerbahçe'yi ve hayatı konuşan adam soru, görüş, öneri ve sponsorluk için aşağıdaki iletişim bilgisinden ahmet konanç'a ulaşabilirsiniz.

Sporx Sansal Buyuka Var Operatoru Sucustu Yakalandi Sizce Ofsayt Mi Degil Mi Sporx Superlig Futbol Turkiye Facebook
Sporx Sansal Buyuka Var Operatoru Sucustu Yakalandi Sizce Ofsayt Mi Degil Mi Sporx Superlig Futbol Turkiye Facebook from lookaside.fbsbx.com
Ile çekim ve ölçüm yapılan gol çizgisi teknolojisi olduğunu vurgulamak isteriz. Fenerbahçe ile gençlerbirliği arasında oynanan süper lig maçında sarı lacivertlilerin beraberlik golü ofsayt tartışmalarına neden oldu. Çıplak gözle ofsayt olduğu iddia edilen pozisyondan var incelemesi sonucunda gol kararı çıktı. Fenerbahçe atağa çıkarken mame thiam ofsaytta yakalanmıştı. Mete kalkavan'ın ofsayt çizgisi oyunu! Serdar aziz ayağını uzatıp muslera'yı etkiliyor. 'ofsayt çizgisi neden çizilmedi' şeklinde tepki mesajları atıldı. O anların ardından var'dan gelen ofsayt çizgisi bir hayli tartışmalara neden olmuştu.

Erman toroğlu, fenerbahçe'nin ilk golündeki ofsayt tartışmasıyla ilgili olarak, top rakipten geldiği için ofsayt yok. dedi.

.haftasında evinde alanyaspor ile oynadığı karşılaşmada çekilen var çizgisi tartışmalara neden oldu. 159 ton altın nerede 17. İşte ofsayt çizgisi konusundaki o kritik detaylar Var'dan gelen görüntü izleyenleri şoke etmişti. ► ahmetkonanciletisim@gmail.com #ahmetkonanç #fenerbahçe #spor #fb #futbol. .soru, görüş, öneri ve sponsorluk için aşağıdaki iletişim bilgisinden ahmet konança ulaşabilirsiniz. O pozisyon ofsayt değilse bile serdar aziz ofsayt. Şampiyonluk kaçmadan fenerbahçe karar almalı kalkavan ofsayt çizgisi oyunu. ► ahmetkonanciletisim@gmail.com #ahmetkonanç #fenerbahçe #spor #fb #futbol. Ile çekim ve ölçüm yapılan gol çizgisi teknolojisi olduğunu vurgulamak isteriz. İspanyollar, fenerbahçe maçındaki ofsayt çizgisiyle dalga geçti. Haftasında sahasında galatasaray'ı ağırladığı derbide verilen ofsayt kararını eleştirdi. Ardından var odasından gelen görüntüde çekilen ofsayt çizgisi, sosyal medyada tartışmaların çıkmasına da neden oldu.

Fenerbahçe cephesi maçtan sonra ofsayt çizgisinin doğru çizilmediğini iddia ederek kararın yanlış olduğuna kameralar ile çekim ve ölçüm yapılan gol çizgisi teknolojisi olduğunu vurgulamak isteriz. 29 nisan 2021 alanyaspor fenerbahçe maçı 61. .görüş, öneri ve sponsorluk için aşağıdaki iletişim bilgisinden ahmet konanç'a ulaşabilirsiniz. Şampiyonluk kaçmadan fenerbahçe karar almalı kalkavan ofsayt çizgisi oyunu. Söylemesi en zevkli eski türkçe kelime 122.

Var Cizgisi Dunya Basininda
Var Cizgisi Dunya Basininda from www.gercekalanya.com
Haberlerspor haberleri futbol haberlerivar'daki ofsayt çizgisi hakkında doğru bilinen yanlışlar. ► ahmetkonanciletisim@gmail.com #ahmetkonanç #fenerbahçe #spor #fb #futbol. Ofsayt kararı verilen pozisyonunla ilgili çekilen yamuk çizgi, tartışmalara neden olmuştu. Fenerbahçe atağa çıkarken mame thiam ofsaytta yakalanmıştı. İspanyollar, fenerbahçe maçındaki ofsayt çizgisiyle dalga geçti. Var'dan gelen görüntü izleyenleri şoke etmişti. Ardından var odasından gelen görüntüde çekilen ofsayt çizgisi, sosyal medyada tartışmaların çıkmasına da neden oldu. .haftasında evinde alanyaspor ile oynadığı karşılaşmada çekilen var çizgisi tartışmalara neden oldu.

Fenerbahçe atağa çıkarken mame thiam ofsaytta yakalanmıştı.

Sadece ofsayt çizgisi olsa yine iyi, sahadaki bütün çizgiler yamuk *. .haftasında evinde alanyaspor ile oynadığı karşılaşmada çekilen var çizgisi tartışmalara neden oldu. Şampiyonluk kaçmadan fenerbahçe karar almalı kalkavan ofsayt çizgisi oyunu. Çıplak gözle ofsayt olduğu iddia edilen pozisyondan var incelemesi sonucunda gol kararı çıktı. Haftasında sahasında galatasaray'ı ağırladığı derbide verilen ofsayt kararını eleştirdi. Var'dan gelen görüntü izleyenleri şoke etmişti. Gol sonucu verildi. görüntü bein sports'tan alınmıştır. Bu ofsayt çizgilerini kim çekiyor merak ediyorum. Fenerbahçe'yi ve hayatı konuşan adam soru, görüş, öneri ve sponsorluk için aşağıdaki iletişim bilgisinden ahmet konanç'a ulaşabilirsiniz. Bu kişi kim devletimiz araştırsın. Fenerbahçe teknik direktörü erol bulut, gaziantep fk ile oynadıkları maçın ardından ofsayt. Serdar aziz ayağını uzatıp muslera'yı etkiliyor. İşte ofsayt çizgisi konusundaki o kritik detaylar

Var'dan gelen görüntü izleyenleri şoke etmişti. Fenerbahçe ile gençlerbirliği arasında oynanan süper lig maçında sarı lacivertlilerin beraberlik golü ofsayt tartışmalarına neden oldu. Fenerbahçe teknik direktörü erol bulut, gaziantep fk ile oynadıkları maçın ardından ofsayt. Yayıncı kuruluş ofsayt çizgisi çizmedi ve göstermedi. İşte ofsayt çizgisi konusundaki o kritik detaylar

Fenerbahce Den Var Aciklamasi Goal Com
Fenerbahce Den Var Aciklamasi Goal Com from images.daznservices.com
O anların ardından var'dan gelen ofsayt çizgisi bir hayli tartışmalara neden olmuştu. Fenerbahçe teknik direktörü erol bulut, gaziantep fk ile oynadıkları maçın ardından ofsayt. 29 nisan 2021 alanyaspor fenerbahçe maçı 61. .görüş, öneri ve sponsorluk için aşağıdaki iletişim bilgisinden ahmet konanç'a ulaşabilirsiniz. Ofsayt kararı verilen pozisyonunla ilgili çekilen yamuk çizgi, tartışmalara neden olmuştu. Bu kişi kim devletimiz araştırsın. Dakikasında ofsayt kararı verilen pozisyonunla ilgili çekilen yamuk çizgi, tartışmalara neden olmuştu. 'ofsayt çizgisi neden çizilmedi' şeklinde tepki mesajları atıldı.

Bugüne kadar hakemle ilgili var'la ilgili hiç konuşmadım.

Ofsayt kararı verilen pozisyonunla ilgili çekilen yamuk çizgi, tartışmalara neden olmuştu. Bu kişi kim devletimiz araştırsın. Fenerbahçe cephesi maçtan sonra ofsayt çizgisinin doğru çizilmediğini iddia ederek kararın yanlış olduğuna kameralar ile çekim ve ölçüm yapılan gol çizgisi teknolojisi olduğunu vurgulamak isteriz. Ardından var odasından gelen görüntüde çekilen ofsayt çizgisi, sosyal medyada tartışmaların çıkmasına da neden oldu. Fenerbahçe'yi ve hayatı konuşan adam soru, görüş, öneri ve sponsorluk için aşağıdaki iletişim bilgisinden ahmet konanç'a ulaşabilirsiniz. Toptan anlamayan ahmet, net ofsayt. .haftasında evinde alanyaspor ile oynadığı karşılaşmada çekilen var çizgisi tartışmalara neden oldu. O anların ardından var'dan gelen ofsayt çizgisi bir hayli tartışmalara neden olmuştu. Ofsayt kararı verilen pozisyonunla ilgili çekilen yamuk çizgi, tartışmalara neden olmuştu. Yayıncı kuruluş ofsayt çizgisi çizmedi ve göstermedi. Haberlerspor haberleri futbol haberlerivar'daki ofsayt çizgisi hakkında doğru bilinen yanlışlar. Şampiyonluk kaçmadan fenerbahçe karar almalı kalkavan ofsayt çizgisi oyunu. Bugüne kadar hakemle ilgili var'la ilgili hiç konuşmadım.

O pozisyon ofsayt değilse bile serdar aziz ofsayt fenerbahçe. Yayıncı kuruluş ofsayt çizgisi çizmedi ve göstermedi.

Posting Komentar

0 Komentar